mig33
mig33 Sweepstakes - Printable Version

+- mig33 (http://mig33.us)
+-- Forum: Management (/forum-1.html)
+--- Forum: Announcements & Updates (/forum-2.html)
+--- Thread: mig33 Sweepstakes (/thread-110.html)



mig33 Sweepstakes - xtrsyz.org - 07-21-2009 08:59 PM

Terms and Conditions
  • Competition only open to all mig33 members with a registered and authenticated mobile number
  • For every new referral the mig33 user successfully refers and activates to mig33 during the promotion, they qualify for one entry into the competition.
  • mig33 user must use 'Invite Friend' feature on their mobile account, to make the referral.
  • Each friend referred must successfully register and activate their account with mig33, to be counted as one friend referred. An activated user is one where the mobile phone number has been authenticated.
  • The prizes consist of $1,000 cash to be awarded to one person from all the entrys over the competition, and 4 migphones to be awarded one per week from successful entries that week. The prize is not transferable.
  • The migphone winner will be announced in the "Live Draw" chat stadium each Friday during the competition at 14:00 GMT and the winner contacted via their registered mobile number with mig33. The $1000 cash prize winner will be drawn on August 16th. The winner will be drawn randomly and the allocation of the prizes is at the sole discretion of mig33. The winner will be communicated within mig33. The winner's name and details may be used for promotional purposes.
  • Competition period is open from July 21st 2009 (GMT) and ends August 12th 2009 (GMT).
  • Competition is not open to mig33 members based in the USA
http://m.mig33.com/phone/


RE: mig33 Sweepstakes - abt - 07-22-2009 02:11 AM

(07-21-2009 08:59 PM)webmaster Wrote:  Terms and Conditions
  • Competition only open to all mig33 members with a registered and authenticated mobile number
  • For every new referral the mig33 user successfully refers and activates to mig33 during the promotion, they qualify for one entry into the competition.
  • mig33 user must use 'Invite Friend' feature on their mobile account, to make the referral.
  • Each friend referred must successfully register and activate their account with mig33, to be counted as one friend referred. An activated user is one where the mobile phone number has been authenticated.
  • The prizes consist of $1,000 cash to be awarded to one person from all the entrys over the competition, and 4 migphones to be awarded one per week from successful entries that week. The prize is not transferable.
  • The migphone winner will be announced in the "Live Draw" chat stadium each Friday during the competition at 14:00 GMT and the winner contacted via their registered mobile number with mig33. The $1000 cash prize winner will be drawn on August 16th. The winner will be drawn randomly and the allocation of the prizes is at the sole discretion of mig33. The winner will be communicated within mig33. The winner's name and details may be used for promotional purposes.
  • Competition period is open from July 21st 2009 (GMT) and ends August 12th 2009 (GMT).
  • Competition is not open to mig33 members based in the USA


nee moga bermanfaat.::... Happy

Kompetisi hanya terbuka untuk semua anggota mig33 yang terdaftar dengan nomor ponsel dan dikonfirmasi
Baru untuk setiap referal yang berhasil mig33 pengguna mengaktifkan dan merujuk ke mig33 selama promosi, mereka memenuhi syarat untuk masuk ke satu kompetisi.
mig33 user harus menggunakan 'Mengundang Teman' fitur pada ponsel Anda, untuk membuat arahan.
Setiap teman dirujuk harus berhasil mendaftar dan mengaktifkan account mereka dengan mig33, akan dihitung sebagai salah satu teman yang disebutkan. Diaktifkan pengguna yang merupakan salah satu tempat di nomor ponsel telah dikonfirmasi.
Yang terdiri hadiah uang tunai sebesar $ 1.000 yang akan diberikan kepada satu orang dari semua entrys melalui kompetisi, dan 4 migphones yang akan diberikan satu per minggu dari masukan yang berhasil minggu. Hadiah tidak dapat dipindahtangankan.
The migphone pemenang akan diumumkan dalam "Live Draw" obrolan stadion setiap Jumat selama kompetisi pada 14:00 GMT dan pemenang dihubungi melalui nomor ponsel yang terdaftar dengan mig33. Uang tunai sebesar $ 1000 hadiah pemenang akan diambil pada 16 Agustus. Pemenang akan diambil secara acak dan alokasi dari hadiah adalah satu-satunya kebijaksanaan mig33. Pemenang akan dikomunikasikan dalam mig33. Pemenang nama dan rincian yang dapat digunakan untuk tujuan promosi.
Kompetisi periode terbuka dari 21 Juli 2009 (GMT) dan berakhir 12 Agustus 2009 (GMT).
Kompetisi ini tidak terbuka untuk anggota mig33 yang berbasis di Amerika Serikat


RE: mig33 Sweepstakes - menul_ - 07-30-2009 11:02 PM

yq infonya pakIn Love harus inpit banyak nope nihVery Happy


RE: mig33 Sweepstakes - Vans_kidz - 07-31-2009 08:36 AM

Kmh milik mulun nya nu kieu mah,mudah2 an w winner hehehe


RE: mig33 Sweepstakes - javanesse - 08-04-2009 09:09 AM

masi ada lagi kgk yak??tampaknya penjual idr ama penjual multy ilegal nih yang akan menang kompetisi wakakakaakak


RE: mig33 Sweepstakes - abt - 08-04-2009 09:38 AM

(08-04-2009 09:09 AM)javanesse Wrote:  masi ada lagi kgk yak??tampaknya penjual idr ama penjual multy ilegal nih yang akan menang kompetisi wakakakaakak

blm pasti jg Cheeky tggal nasib aja lah Very Happy wkakakakakaka aku aja dah habis 1 slop perdana kaga dapet2 Dies


RE: mig33 Sweepstakes - xtrsyz.org - 08-04-2009 10:40 PM

(08-04-2009 09:38 AM)abt Wrote:  
(08-04-2009 09:09 AM)javanesse Wrote:  masi ada lagi kgk yak??tampaknya penjual idr ama penjual multy ilegal nih yang akan menang kompetisi wakakakaakak

blm pasti jg Cheeky tggal nasib aja lah Very Happy wkakakakakaka aku aja dah habis 1 slop perdana kaga dapet2 Dies

invite ilegal g bakalan menang, cuma invite yg resmi yg bisa


RE: mig33 Sweepstakes - menul_ - 08-08-2009 07:43 PM

emg apa bedanya invit ilegal dan yg legal Silent
ap harus ijin dulu gt Dies


RE: mig33 Sweepstakes - deffrocx - 08-08-2009 10:04 PM

tq info ny mas Very Happy invite dah bnyk2 .. klo nasib bgus y menang


RE: mig33 Sweepstakes - abt - 08-09-2009 11:37 AM

(08-04-2009 10:40 PM)webmaster Wrote:  invite ilegal g bakalan menang, cuma invite yg resmi yg bisa

beda nya gmna Very Happy gue mlah kaga tau tuh Very Happy.. perasaan sama aja Very Happy